Litera

Zbor

Interpretarea Viselor care incep cu Articole

Visele in care zburati fac parte dintr-o categorie care se cheama vise lucide. Visele lucide apar atunci cand sunteti constient ca visati. Multi oameni care viseaza descriu capacitatea de a zbura ca o experienta exaltanta, optimista si eliberatoare.

Daca zburati cu usurinta si va bucurati de peisajul de dedesubtul d-voastra este un semn ca stapaniti situatia de viata in care va aflati . V-ati ridicat desupra tuturor. Poate sugera si faptul ca ati castigat o alta perspectiva asupra vietii. Visele in care zburati sunt representative in ceea ce priveste determinarea puterii personale.

Dificultatile din timpul zborului sunt semne ale faptului ca nu mai controlati toate aspectele vietii d-voastra. Va luptati sa va pastrati conduita personala si directia. Puteti visa si elemente care va perturba zborul , cum ar fi: stalpi de inalta tensiune, copaci, munti etc. Aceste bariere reprezinta obstacole particulare sau persoane care va stau impotriva in viata de zi cu zi. Trebuie sa identificati lucrul sau persoana care nu va permite sa progresati. Aceleasi obstacole pot simboliza lipsa de incredere in fortele proprii. Trebuie sa credeti in dumneavoastra si sa nu va fie frica.

Daca simtiti frica in timpul zborului sau aveti impresia ca zburati prea sus atunci este un semn ca va e teama de incercari si de success.

In realitate, bineinteles, nu putem zbura. Asadar aceste vise simbolizeaza supraumanul, puterile care depasesc limitele omenescului. In vis puteti fi oricine si puteti face orice. Alt mod de interpretare al acestui tip de vise se refera la forta dumneavoastra, fizica si mentala, precum si la puterea vointei. Va simtiti de neinvins si nimeni nu va poate spune ce nu puteti face sau obtine. Cu siguranta aceste vise va ofera o senzatie de libertate suprema.

~ Vise in care visati ca zburati ~