Litera

Vise in care sunteti dezbracat

Interpretarea Viselor care incep cu Articole

Visati ca va vedeti de rutina cotidiana – va duceti la munca, asteptati autobuzul sau va plimbati- cand, deodata, realizati ca sunteti dezbracat, gol.

Nu va speriati, aceste visuri in care apareti gol sau pe jumatate gol sunt foarte frecvente. Nuditatea semnifica o varietate de lucruri, fiind in sincronicitate cu ce se intampla in viata d-voastra. Senzatia de jena profunda resimtita atunci cand realizati ca sunteti gol reflecta vulnerabilitatea sentimentelor d-voastra sau pudoarea.  Aveti ceva de ascuns si va e teama ca ceilalti vad prin dumneavostra, va citesc.

In mod metaforic, hainele sunt mijloace de ascundere. In functie de tipul de haine purtat, ele ascund identitatea d-voastra sau o trasatura a caracterului. Fara ele, ceea ce doreati sa ascundeti e la vedere, sunteti expus, vulnerabil si lipsit de aparare.

Visul poate sugera faptul ca incercati sa fiti altcineva decat sunteti. Sau va este frica sa nu fiti ridiculizat si dipretuit. Acest tip de anxietate apare mai ales cand sunteti in ipostaza de a impresiona pe cineva. Probabil sunteti intr-un mediu de lucru nou sau tocmai abordati o noua relatie. Va este frica ca nu sunteti inteles si va este teama sa va exprimati sentimentele reale.

Nuditatea mai simbolizeaza si faptul ca sunteti prins cu garda lasata jos. Daca va visati dezbracat la munca sau in sala de studiu simbolizeaza ca sunteti nepregatit pentru sarcinile avute. Cand toti ochii sunt atintiti catre d-vosatra sunteti intr-o situatie penibila si dezonoranta, va este teama ca semenii vad prin d-voastra si va pot demasca fraudele si faptele reprobabile.

De multe ori, cand va dati seama ca suntei dezbracat in vis, se pare ca ceilalti nu observa lucrul acesta si sunteti singurul care isi da seama de situatie. Semenii care va inconjuara isi vad de treburile lor, fara sa le pese de goliciunea d-voastra. Daca acest lucru se intampla atunci visul sugereaza ca toate temerile d-voastra nu sunt fondate; nimeni nu va realiza situatia decat d-voastra. Aveti tendinta de a exagera; de fapt e o furtuna intr-un pahar cu apa.

Daca insa visati ca sunteti mandru de goliciunea d-voastra si nu aveti deloc jena sau rusine in a va etala, atunci imaginea sugereaza libertate neingradita. Nu aveti nimic de ascuns si sunteti mandru de d-voastra. Visul semnifica onestitatea, deschiderea si lipsa grijilor. Exista insa si o conotatie negativa. Exista posibilitatea ca sa vreti sa fiti remarcat, observat, ascultat, insa o faceti intr-un mod gresit, ostentativ si in forta.