Litera

Cand visati ca sunteti urmarit

Interpretarea Viselor care incep cu Articole

Visati ca sunteti urmarit – semnificatie vis

Visele in care suntet urmarit(a) sunt destul de comune. Ca si majoritatea celorlalte vise si acestea isi au izvorul din simtamintele de anxietate din viata d-voastra reala. Alergatul este un raspuns instinctiv la amenintarile fizice din mediul in care traiti.

Interpretarea visului in care sunteti urmarit

In acest tip de vis sunteti urmarit(a) de un atacator, animal sau de o figura necunoscuta care vrea sa va ranesca sau chiar ucida. Ca raspuns, persoana care viseaza alearga, se ascunde sau incearca sa-si depaseasca urmaritorul. Actiunile din vis sunt o paralela a reactiei d-voastra din viata reala fata de temerile, sentimentele de frica si stresul din realitatea de zi cu zi. In loc de a va confrunta cu situatiile dificile, incercati sa le evitati si va ascundeti. Intrebati-va cine va urmareste pentru a intelege care este sursa interioara a fricii si anxietatii.

Talmacire vis: urmarire

Urmaritorul sau atacatorul care va urmareste in vis poate reprezenta si o fateta a personalitatii d-voastra. Propriile sentimente de manie, gelozie, frica si chiar iubire pot sa fie mascate printr-o figura amenintatoare pe care o visati.

Interpretarea visului ‘urmarire’

Silueta tenebroasa poate reprezenta si anumite aspecte ale caraterului personal pe care le reprimati sau ascundeti fata de cei din jur. Exista posibilitatea de a proiecta aceste sentimente pe silueta urmaritorului necunoscut. Data viitoare cand veti avea un asemena vis, opriti-va din fuga, intorceti-va si confruntati-va cu urmaritorul. Intrebati-l de ce va urmareste. Poate incercati sa fugiti de ceva? Ce ar putea fi acel lucru?

‘Sunt urmarit: talmacirea visului

Daca in vis d-voastra sunteti cel care urmareste, atunci aceasta reverie sublinieaza ambitia si hotararea de a va urma si indeplini dorintele. Sau poate sugereaza ca ramaneti in urma si trebuie sa ajungeti pe altcineva in traseul d-vostra social.

Luati in considerare distanta dintre d-voastra si urmaritor. Este un indiciu al apropierii fata de aspectul care declanseaza acest tip de vis. Daca urmaritorul va ajunge din urma atunci problema d-voastra nu va disparea usor. Ea va persista pana veti avea curajul de a o confrunta si rezolva. Totodata, daca distanta se mareste in favoarea d-voastra, problema va deveni din ce in ce mai putin importanta. Va distantati de ea cu succes. In esenta, ea dispare treptat.

Exista si o alta posibila analiza a acestui tip de vis, care se refera la frica de a fi atacat(a). Acest tip de vis este mai comun femeilor decat barbatilor, care se pot simti vulnerabile din punct de vedere fizic in mediul urban. Aceste vise sunt inspirate din frica de violenta si agresivitate sexuala, asepecte ale vietii supraevidentiate de media, care reprezinta un factor multiplicator negativ.

~ Dictionar de vise: visati ca sunteti urmarit ~