Litera

Circ, Clopot, Confunda, Crucifix

Interpretarea Viselor care incep cu Litera C

CIRC: (clowni) vezi clown (acrobati) vezi acrobat; (dresori, animale, elemente de forta si risc) încercarea fortelor, dar numai în scop demonstrativ, pentru a dovedi ceva cuiva; controlul propriilor porniri si impulsuri; autocontrol, cenzura, chibzuinta, cumpatare; necesitatea de a înfrunta pericolul.

CLOPOT: avertizare, pericol; tristete, pesimism, melancolie, teama de esec, de final, de pierderi; apropierea lucrurilor de un sfârsit, fara a mai putea controla situatia; analiza activitatii proprii de catre altii; control; suprasolicitare, stress, emotivitate.

CONFUNDA: (confunzi pe cineva cu altcineva) inducere în eroare, aparente înselatoare, fatarnicie, risc de a aprecia gresit pe cineva; impresie gresita; (esti confundat cu altcineva) riscul de a fi apreciat gresit; mari pretentii din partea celorlalti; se asteapta mult de la tine; teama de a nu fi la nivelul asteptarilor celorlalti; riscul de a crea o imagine falsa sau incorecta despre tine; nevoia de a-ti impune mai mult individualitatea si personalitatea.

CRUCIFIX: avertisment, pericol grija sporita de a nu fi tradat sau înselat de cei apropiati; capacitate de sacrificiu pentru binele altora.

~ vise despre Circ, Clopot, Confunda, Crucifix ~