Litera

Cascaval, Camasa, Cauta, Chibrit

Interpretarea Viselor care incep cu Litera C

CAPITALA: agitatie, stress, pericole; egocentrism,. aroganta, siguranta în fortele proprii, spirit de aventura; curaj de a înfrunta greutatile; (daca nu locuiesti intr-un oras mare) inadaptare, fuga de riscuri sau de raspunderi; (dorind sa te muti în capitala) planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

CASCAVAL: ispita, momeala, tentatie, amageala, înselatorie, pacaleala, atractie spre pericol, senzatii tari.

CAMASA: autocenzurarea sentimentelor; (fara camasa) sinceritate; (uda sau murdara) probleme sentimentale; (la uscat) împacare; exprimare libera a sentimentelor; generozitate, sacrificiu, altruism.

CAUTA: (ceva, dar nu gasesti) dezorientare, deruta, teama, nesiguranta, instabilitate; sentimentul ca nu esti pe drumul cel bun; (cautând ceva si gasind) iesi cu bine din situatii dificile; stabilitate, siguranta; (esti cautat de cineva) interesul celorlalti fata de tine, aprecieri, laude, recunoasterea unor limite.

CHIBRIT: idee noua, început timid, dar care poate duce la rezultate mari; teama dar si dorinta de a te apropia de cineva; nevoie de dragoste; lipsa de energie, forte slabe.

~ vise despre Cascaval, Camasa, Cauta, Chibrit ~