Litera

Calugar, Catuse, Cioc, Cobori, Cortina

Interpretarea Viselor care incep cu Litera C

CALUGAR: izolare, singuratate, cautarea unei cai spirituale, incertitudini, instabilitate emotionala, rupere de realitate, nevoie de a reflecta înainte de a actiona.

CATUSE: (ai catuse la mâini) constrângeri, limite, libertate limitata, lipsa de timp din cauza muncii exagerate; (vazând o pereche de catuse) nevoia de a te implica total, de a-ti asuma responsabilitati, de a te angaja în noi proiecte, care îti vor limita libertatile.

CIOC: capacitatea de a patrunde în miezul unei probleme, putere de întelegere si de convingere, întelepciune, capacitati intelectuale deosebite.

COBORI: (o panta) aprofundarea unei situatii; interes; nevoia de a cunoaste toate datele problemei; dorinte ascunde; element de context ce vizeaza lucruri necunoscute, care trebuie studiate cu mai multa atentie; (intr-un loc necunoscut: beci, pasaj, subteran, fântâna etc) asumarea unor riscuri; teama de necunoscut; nevoia de a înfrunta pericolul si necunoscutul; (de undeva de deasupra pamântului pâna pe sol; o scara, din copac etc) stabilitate, siguranta, realism, revenirea cu picioarele pe pamânt; încredere în fortele proprii; conservatorism, teama de aventura sau hazard.

CORTINA: (închisa) secrete, ascunzisuri, dedesubturi necunoscute, imprevizibilul; (deschisa) sinceritate, deschidere, actiuni pe fata.

~ vise despre Calugar, Catuse, Cioc, Cobori, Cortina ~