Litera

Abur, Aragaz, An, Acoperis, Amenintare

Interpretarea Viselor care incep cu Litera A

ABUR: lucruri confuze, neclare, nesigure, nelamuriri pe plan profesional sau intelectual; (rece) incercarea de a te concentra profund intr-o problema; (fierbinte) te simti extenuat, suprasolicitat, nemaifacând fata la aglomeratia de informatii sau evenimente pe care le detii sau provoci.

ARAGAZ: sprijin din partea prietenilor pentru realizarea unor proiecte actuale si necesare evolutiei personale; eforturi pentru intretinerea relatiilor existente.

AN: element de context; (trecut) perioada anterioara, abia incheiata; (curent) lucru care se petrece acum, dar pe o perioada mai lunga de timp; (viitor) rabdare, pentru ca na sosit inca momentul sa actionati intr-o anumita situatie; (Nou) sarbatoare, bucurie, moment al bilantului, final de etapa; revederea tuturor datelor unei situatii; (bisect) evenimente care se petrec foarte rar, ocazie speciala; (an scris pe ceva) daca e din trecut, evenimente uitate; daca e din viitor, avertizare.

ACOPERIS: senzatie de siguranta, ocrotire, multumire, protectie in fata problemelor materiale; confort; incredere, ajutor dat de cineva la nevoie; (stricat, spart, darapanat) nesiguranta, instabilitate, insecuritate, probleme in sânul familiei.

AMENINTARE: (senzatie in vis) pericol iminent, deci trebuie sa fii atent.

~ vise despre Abur, Aragaz, An, Acoperis, Amenintare ~