Litera

Ma prabusesc

Interpretarea Viselor care incep cu Articole

Visele in care va prabusiti in gol sunt o categorie frecventa in lumea oniricului. Contrar mitului popular, nu veti muri daca nu va veti trezi inainte de a atinge pamantul in cadere.

Senzatia de cadere in vis este o indicatie de insecuritate, instabilitate si anxietate. Va simtiti coplesit si lipsit de control in viata reala. Este o reflectare a starii in care va aflati la locul de munca sau in relatie cu partenerul ( partenera). V-ati perdut directia in viata si nu puteti tine pasul cu ostilitatile si incercarile zilnice.

Cand cadeti nu exista nici un element de sprijin de care sa va agatati. Mai mult sau mai putin sunteti fortat catre acesta miscare retrograda fara a avea nici un control asupra ei. Lipsa controlului este o paralela cu situatiile concrete din viata d-voastra.

Visele in care cadeti reflecta deseori un sentimant de ratare sau inferioritate intr-o anume situatie sau circumstanta. Poate reprezenta frica de nereusita la serviciu/scoala, pierderea statutului anterior sau un esec in dragoste. Va simtiti rusinat si privat de sentimentul mandriei. Nu puteti atinge status quo-ul anterior sau nu indrazniti sa-l abordati.

In concordanta cu teoria freudiana , visele care implica caderi sugereaza faptul ca sunteti tentat sa va dedati unor impulsuri sau nevoi de natura sexuala.

Visele in care va prabusiti apar de cele mai multe ori in primele stadii ale somnului. In acesta parte a somnului, visele sunt deseori acompaniate de spasme musculare ale bratelor, picioarelor si ale intregului corp.
Uneori, cand avem aceste tipuri d vise, intreg corpul tresare si ne putem trezi dupa acesta tresarire. Se crede ca acesta tresarire face parte dintr-un sistem ancestral de protectie care permite persoanei adormite sa se trezesca si sa devina rapid atenta la posibilele pericole din mediul inconjurator.

Dupa interpretatrile biblice, visele de cadere au o semnificatie negativa , reflectand faptul ca omul actioneaza si traieste in concordanta cu propriul mod subiectiv de gandire si nu cu cel trasat de Dumnezeu.