Litera

Imi cad dintii – interpretare vis, semnificatie

Interpretarea Viselor care incep cu Articole

Dictionar de vise: Imi cad dintii

Unul din cele mai comune visuri este cel in care aveti impresia ca va cad dintii.

Printre scenariile visurilor de acest tip putem aminti: dinti care vi se faramiteaza in palma, care cad unul dupa altul la cea mai mica atingere, dinti crescuti stramb sau putreziti.

Aceste vise, nu numai ca sunt oribile si socante, dar au si un puternic impact asupra celui ce viseaza. Asadar, ce inseamna aceste lucruri?

O teorie are ca premisa faptul ca dintii reflecta anxietatea d-voastra fata de imaginea proprie si asupra modului in care va privesc ceilalti. Din pacate, traim intr-o lumea in care aparentele sunt cele care conteaza cel mai mult si dintii joaca un rol important in crearea acestei aparente.

Dintii sunt folositi in jocul seductiei, fie ca accentueaza un zambet atragator sau unul afectuos. Aceste vise (interpretare vise) pot avea ca si cauza frica de impotenta sexuala sau de imbatranire.

Dintii sunt un accesoriu important al atractivitatii, sex appeal-ului si a imaginii in fata celorlalti. Orice persoana isi face griji despre cum arata in fata celorlalti. Grija fata de propria imagine este naturala si sanatoasa.

Alta explicatie pentru aceste vise se refera la frica d-voastra de a fi pus intr-o situatie jenanta in fata celorlalti. Visurile exprima exagerarile si anxietatile d-voastra.

Dintii sunt folositi pentru a musca, sfasia, mesteca si roade. Sub acesta reprezentare dintii reprezinta puterea. Iar pierderea dintilor poate reflecta pierderea puterii.

Va lipseste puterea in situatiile obisnuite de viata? Poate aveti dificultati in a va exprima sau a va impune punctul de vedere. Sunteti frustrat cand vocea d-voastra nu se aude. Aveti simtaminte de inferioritate si va lipseste increderea in fortele proprii in diverse situatii sau in relatiile cu semenii. Acest vis sugereaza ca ar trebui sa fiti mai optimist si sa credeti in valuarea propriei opinii.

In ultimele cercetari asupra acestui domeniu s-a demosntrat ca femeile la menopauza au vise frecvente despre dinti. Acest lucru are directe legatura cu imbatranirea si cu sentimentul de inatractivitate si de pierdere a feminitatii.

In mod traditional, s-a crezut ca visele in care nu aveti dinti reprezinta malnutritia , situatie care poate fi aplicabila in unele cazuri.

~ Semnificatie vis: Imi cad dintii ~